JAMIE CULLUM presenta el seu nou disc a València

Dilluns 24 Juliol Jardins de Vivers. València

Entrades a la venda en www.concertsdevivers.com

JAMIE CULLUM

Tot passa ràpidament al voltant de Cullum. Amb 16 anys ja feia bolos en bars i hotels durant les vacances d’estiu. Poc després va editar Heard it All Before, un modest disc de 500 còpies i pel qual ara es paguen grans quantitats de diners en E-bay. Després un altre disc, aparició en la tele, lluita de discogràfiques (va guanyar Universal) i aparició de l’àlbum Twentysomething. En pocs mesos es converteix en el disc de jazz d’estudi més venut de la història i li permet fer bolos incendiaris per tot el món en els quals el xic sol maltractar al seu piano. Jove però clàssic, enèrgic però sense por a tocar lent, Cullum és capaç de portar al seu terreny qualsevol bona cançó que se li pose davant, des de Rihanna fins a White Stripes. Com a bon jazzman, canvia de repertori en cada concert i es deixa portar per l’atmosfera del moment.
 El cantant de físic adolescent i veu de vell veterà del jazz posseeix nombroses bases per a convéncer: un sòlid coneixement del jazz que queda patent en les seues al·lusions a Mel Tormé, Bob Dorough o Mark Murphy; una forma de tocar el piano viva i swingueant; unes composicions que estan dins de la tradició però no copien servilment els seus codis; un timbre expressiu… En resum, que no pot negar la influència del pop, encara que el cantant abraça fàcilment els estils del jazz. Jamie aconsegueix una comunicació fora del normal amb el públic. El corrent entre l’escenari i el públic és màxima i rep respostes entusiastes de l’audiència. Jamie Cullum és, al mateix temps, la revelació vocal més brillant i la més controvertida de les últimes dues dècades.

diver

Esta web utiliza cookies. Al navegar en esta página, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Encontrarás más información en nuestra Política de Cookies.

ACEPTAR