TXARANGO concert presentació del seu nou disc a València

Txarango presenta el seu nou disc ” El Cor de la Terra”

Divendres 30 Juny Jardines de Vivers Valencia

Txarango presenta el seu nou disc a València en el seu primer concert del 2017. Txarango és música festiva, de qualitat i amb missatge, una enorme capacitat de comunicar i d’emocionar. Les seva poesia i la seva fusió de música caribenya, llatina i mediterrània amb denominació d’origen, unida a l’energia i l’entrega que desborden, és el que els fa connectar immediatament amb el públic. Txarango és el grup en català amb més projecció internacional del moment i un dels més estimats al nostre país. Així ho testimonien els més de 300 concerts en 19 països i 4 continents que han ofert, els centenars de milers de seguidors que acumulen a les seves xarxes socials, els més de 500.000 discos descarregats des del seu web, dos Discos d’Or, un palmarès de reconeixements que abasta els principals premis del públic i la crítica. Txarango té una cita amb els joves valencians el proper 30 de juny als jardins de vivers en el que serà el primer concert de la Gran Fira de Juliol. Estaran acompanyats pels valencians VADEBO un grup emergent de l’escena local, que presentarà les cançons del seu darrer treball “Actitud” (2016, Maldito Records) i la banda femenina de hip hop PUPIL.LES.

diver

Esta web utiliza cookies. Al navegar en esta página, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Encontrarás más información en nuestra Política de Cookies.

ACEPTAR