LEIVA presenta als Concerts de Vivers el seu nou disc

LEIVA  presenta el seu nou disc “MONSTRUOS” a València.

Dijous 13 Juliol

Obertura Portes 20h

Amb el seu tercer treball, Monstruos, Leiva apuntala fins al zenit la seua meteòrica carrera en solitari. Endinsar-se en Monstruos és agarrar-se amb les mans humides a dos cables pelats d’alta tensió. És inevitable el xoc elèctric.

Monstruos provoca curtcircuit per hac i per bé. Per eixes emblemàtiques lletres de to confessional i descarat del qual parla a pit descobert i encara pretén guardar en la mànega un comodí. En Monstruos Leiva explota al màxim la qualitat dels maulits de la seua gola i recorre al foc de les emocions pirotècniques: l’amor i la seua incertesa, l’amistat i les seues traïcions, l’èxit i el seu doble tall. Mapes emocionals on cal mantenir l’equilibri i saber explicar, tirant quan es requereix d’expressions de xic de barri que en la seua veu es converteixen en alta poètica de rock hispà.

En Monstruos  la música sosté i eleva l’espasme líric, tibant la corda o soltant sedal a conveniència de la cançó. Leiva té interioritzat el rock de guitarres anglosaxó (del rock americà a la new wave, dels setanta a l’actualitat), el rock urbà espanyol i el rock argentí i els utilitza amb la saviesa del que ho porta en els gens i ho practica diàriament. El primer single, “Sincericidio”, ja va avançar una constant del disc: Leiva embrida tensions primàries amb tornades arrolladores, sonant fidel a si mateix i amb el més gran què dir.

diver

Esta web utiliza cookies. Al navegar en esta página, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Encontrarás más información en nuestra Política de Cookies.

ACEPTAR