Nova data de Ara Malikian per als Concerts de Vivers a València.

A la venda un nova data de Ara Malikian el 18 de Juliol.

Després de esgotar les entrades del seu concert el 14 de Juliol, Ara Malikian posa a la venda una segona data als Concerts de Vivers.

ARA MALIKIAN presenta LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE VIOLÍ  EN VALÈNCIA.

Després de dos intensos anys de gira amb Ara 15, en què Malikian ens anava desgranant la seua biografia vital i musical, ara és el violí qui inspira a Ara un nou repertori arreplegat en el disc La increïble història de Violí, i on el protagonista és el seu violí.

Un violí que va nàixer a Mòdena i va viatjar fins al Líban per a trobar-se amb un xicotet Malikian de tres anys, al que el seu pare, també violinista, va ensenyar a tocar, i del que ja no se separaria. Junts descobririen a Paganini i junts viatjarien al llarg dels anys per tots els gèneres musicals que anaven aprenent allà on paraven. Viatjar, sentir, fusionar, així fins a arribar al rock i la música pop.

Tota una increïble història que podrem anar coneixent en La increïble gira de Violí, un meravellós viatge de 20 mesos al voltant del món, que començarà amb la publicació del disc La increïble història de Violí

diver

Esta web utiliza cookies. Al navegar en esta página, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Encontrarás más información en nuestra Política de Cookies.

ACEPTAR